تهیه پتیر آتشی
تهیه پتیر آتشی ، یک نوع نان محلی در روستای سلطانی
لطفا در دیدگاه های این مطلب بنویسید چه غذاهایی را با این پتیر میشه خورد؟
عزیزانی هم که در مورد روش پخت پتیر میدونن بنویسند
بین تمامی نظرات یک شارژ قرعه کشی خواهد شد
تهیه پتیر آتشی ، یک نوع نان محلی در روستای سلطانی
لطفا در دیدگاه های این مطلب بنویسید چه غذاهایی را با این پتیر میشه خورد؟
عزیزانی هم که در مورد روش پخت پتیر میدونن بنویسند
بین تمامی نظرات یک شارژ قرعه کشی خواهد شد
۹ دیدگاه در “تهیه پتیر آتشی”
قروتی
این ذغالای باقی مونده تو این پتیر رو فقط با قروت و کشک میشه هضم کرد😂😂
اما…
پتیر چون خمیر مایه نداره و بعد از سرد شدن خیلی سخت و بدخور میشه معمولاً با غذاهای تریدی خورده میشه مثل کشک و قروت و گُرماست و …
ولی من فقط داغ داغ و توی «جون عمه» پر از سیر دوست دارم😋😍
پتیر چون برتری خاصی نسبت به کماچ نداره احتمالا در صورت وقت کافی نداشتن پخته میشه…
برای درست کردنش هم زحمت زیادی لازم نیست (فقط «باهو» میخواد😁)، آرد و آب و کمی نمک رو مخلوط میکنید تا خمیر بشه بعد نازک تر از کماچ(با قطر حدود دو سانت ) زیر آتیش یا توی تابه کماچ پز میپزید.😊
شما برنده شارژ شدین لطفا در تلگرام یا اینستا شماره خود را جهت انجام شارژ ارسال کنید
☻☺اینستا خو ندارو ، شماره خور بده ت تو تلگرام پیام بدو 😀
آیدی های تلگرام توی ارتباط با ما هست
soltanioliaa@ تلگرام
خب حالا که همه چیر وَ ای نَغزی جواب دادا ، شما که بعدا میایی جواب بِدی وُ مبینی قبل از تو جواب کامل داده شده ، لایک کو😒
⛔م رضا نیو مطلب مر بخونی و اگه قبول داری لایک نکنی😑😑😑😑
اگه قبول نداری هم نظر خور بگو ت رضا شو😂😂😂
اگه هیچ نظر نداری سوال زیر جواب بده👇👇👇
به نظر شما چه غذایی بیشتر با پتیر میچسبه؟
پتیر خو خیله از کماچ خوشمزه تره . خد چنمال یا چنگمال یا همیجور چیزه هم خوشمزه یه . خد رِک هم و …
هان😕