همه چیز درباره کماه
همه چیز درباره کماه ( قـُرنه – آنغوزه)
مردم منطقه از قدیم الایام علاقه خاصی به خوردن گیاه تازه کماه که در اسفند ماه میروید داشته اند و همچنین از آن به عنوان یک سبزی به صورت خام ، پخته و سبزی آش نیز استفاده میکنند
همه چیز درباره کماه ( قـُرنه – آنغوزه)
مردم منطقه از قدیم الایام علاقه خاصی به خوردن گیاه تازه کماه که در اسفند ماه میروید داشته اند و همچنین از آن به عنوان یک سبزی به صورت خام ، پخته و سبزی آش نیز استفاده میکنند
۸ دیدگاه در “همه چیز درباره کماه”
انشاءالله که منقرض نشه و نسل های بعدما هم طعمور بچشن
خدا کنه
البته همچین طعمی هم ندارن ولی ان شاالله برای سبز بودن دشت و صحرا منقرض نشه😊😊
برای افرادی که گوشت بره میخورن حتما 🙄
عجب😑کارشناس مواد غذایی هم شدین😅😅😅
کاش حال و حوصله خوندن میداشتم تا همگان را از نظرات گهربار خود با نصیب مینمودم…
کاش😑
مطلب مهمش اینه کماه در سلطانی وجود داره 😁😁😁
بهتر که نمیتونید اگه میتونستید که یه عالمه مشکل از توش در میاوردین خخخ